Video: Patris Evra - luđi od Kantone!

Nogom u navijače i to svoje?! Francuski bek tako je zaradio crveni karotn još i pre no što je počela Olimpikova utakmica sa Gimaraešom.  Patris Evra nokautirao navijača! Pred početak meča u Gimaraešu, sukob navijača i igrača Marseja, koji je završen crvenim kartonom za Patrisa Evru.

Fudbal 03.11.2017 | 11:45
Video: Patris Evra - luđi od Kantone!
Fudbaleri i navijači Marseja sukobili su se pred početak meča četvrtog kola Lige Evrope na gostovanju protiv Vitorije Gimaraeš!

Tokom zagrijavanja, francuski navijači utrčali su na teren, a fudbaler Marseja Patris Evra nogom je udario u glavu jednog od pristalica svog tima, zbog čega mu je sudija pokazao crveni karton i prije nego što je duel u Portugalu počeo.

U Mančesteru su ga obožavali, ali Patris Evra i Marselj nikako “da kliknu“. A posle večerašnjeg incidenta na gostovanju Vitorije Gimaraeš teško da će se njihovi odnosi popraviti. Iskusni francuski bek je naime sebi dozvolio da, u stilu još jednog legendarnog francuskog fudbalera Erika Kantone, karate udarcem  uleti u tribinu. Precizniji da budemo, uleteo je u prostor iza reklamnih panoa kod golova, ali to nimalo ne menja situaciju jer Evra jeste uleteo direktno u navijače.

Ali ako je Kantona targetirao navijača Kristal Palasa Metjua Simonsa, Evra je postupio još luđe i zaleteo se na - svoje navijače.

Zakuvalo se još pre početka, vređali su ga navijači na zagrevanju, ceo Olimpikov tim je ušao u raspravu, ali Evra nije mogao da se kontroliše. Nogom u glavu! Neverovatno. Naravno, sudija ga je odmah isključio, a ne sumnjamo da će ova priča imati i svoj nastavak kad se kamere ugasi.

Za Evru možda i najpametnije: odmah idi iz Marselja.



Izvor: mondo.ba/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar