ЛЕ: Партизан дочекује Јанг Бојс без Тошића!

И у трећој утакмици у Лиги Европе Зоран Тошић се нашао у бележници арбитра. . .  Хендикеп пред Јанг Бојс: Партизан без Тошића! Жути картон против Скендербега избацио понајбољег играча црно-белих из конкуренције за реванш са Швајцарцима.

Фудбал 03.11.2017 | 10:15
ЛЕ: Партизан дочекује Јанг Бојс без Тошића!
Није инцидентан играч, али Зоран Тошић је био неопрезан...

Повремени репрезентативац Србије, који се овог лета вратио у Партизан, направио је фаул у 51. минуту над Гавазајем за шта му је португалски арбитар Карлос Дел Серо показао жути картон, његов трећи у групној фази Лиге Европе, пошто је раније био опомињан и у Берну и Елбасану.

Трећи жути картон значи и суспензију, па ће тако Тошић пропустити меч против Јанг Бојса у петом колу овог такмичења 23. новембра у Београду.

С обзиром на то да је постигао водећи гол против Скендербега, и претходно постигао победоносни гол против чачанског Борца, јасно је да ће то бити велики хендикеп за екипу Мирослава Ђукића.

Према тренутном стању ствари, биће то утакмица за "бити или не бити". Партизан против Јанг Бојса. На стадиону у Хумској, директан окршај тимова који су пикирали друго место на табеле Групе Б. Утакмица европског нивоа, оно што иначе недостаје српским клубовима. Али против Јанг Бојса црно-бели неће бити у најјачем саставу јер Зоран Тошић, понајбољи играч Партизана, неће бити у конкуренцији за београдски дуел са Швајцарцима.

Тошић је са тог меча "елиминисан" добивши жути картон у окршају са Скендербегом. Био му је то трећи у четири утакмице Групе Б Лиге Европе. Први је зарадио против Јанг Бојса на старту групне фазе, други у првој утакмици са Скендербегом.

Судија Карлос дел Серо можда је био и превише строг, али узалуд све - неће га заборавити Уефа.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар