LE: Partizan dočekuje Jang Bojs bez Tošića!

I u trećoj utakmici u Ligi Evrope Zoran Tošić se našao u beležnici arbitra. . .  Hendikep pred Jang Bojs: Partizan bez Tošića! Žuti karton protiv Skenderbega izbacio ponajboljeg igrača crno-belih iz konkurencije za revanš sa Švajcarcima.

Fudbal 03.11.2017 | 10:15
LE: Partizan dočekuje Jang Bojs bez Tošića!
Nije incidentan igrač, ali Zoran Tošić je bio neoprezan...

Povremeni reprezentativac Srbije, koji se ovog leta vratio u Partizan, napravio je faul u 51. minutu nad Gavazajem za šta mu je portugalski arbitar Karlos Del Sero pokazao žuti karton, njegov treći u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto je ranije bio opominjan i u Bernu i Elbasanu.

Treći žuti karton znači i suspenziju, pa će tako Tošić propustiti meč protiv Jang Bojsa u petom kolu ovog takmičenja 23. novembra u Beogradu.

S obzirom na to da je postigao vodeći gol protiv Skenderbega, i prethodno postigao pobedonosni gol protiv čačanskog Borca, jasno je da će to biti veliki hendikep za ekipu Miroslava Đukića.

Prema trenutnom stanju stvari, biće to utakmica za "biti ili ne biti". Partizan protiv Jang Bojsa. Na stadionu u Humskoj, direktan okršaj timova koji su pikirali drugo mesto na tabele Grupe B. Utakmica evropskog nivoa, ono što inače nedostaje srpskim klubovima. Ali protiv Jang Bojsa crno-beli neće biti u najjačem sastavu jer Zoran Tošić, ponajbolji igrač Partizana, neće biti u konkurenciji za beogradski duel sa Švajcarcima.

Tošić je sa tog meča "eliminisan" dobivši žuti karton u okršaju sa Skenderbegom. Bio mu je to treći u četiri utakmice Grupe B Lige Evrope. Prvi je zaradio protiv Jang Bojsa na startu grupne faze, drugi u prvoj utakmici sa Skenderbegom.

Sudija Karlos del Sero možda je bio i previše strog, ali uzalud sve - neće ga zaboraviti Uefa.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar