Сарказам "а-ла Поп"!

Тренер Сан Антонија на свој начин је рекао шта мисли о томе што је изједначио број победа у НБА са Филом Џексоном.

Кошарка 05.11.2017 | 14:30
Сарказам "а-ла Поп"!
Грег Поповић би, када би се питали заљубљеници у НБА и кошарку уопште, вероватно већ био председник САД-а. То тврде прва звезда Голден Стејта Стеф Кари и његов тренер Стив Кер,који су спремни да му дају глас ако се којим случајем кандидује..

Дугогодишња "алфа и омега" тима из Тексаса постао је нека врста "народног телала" који без страха и увијања говори о тешким темама. Чак се и лично обраћа председнику Доналду Трампу и то опасно тешким речима.

Поп је инсистуција НБА и спорта уопште и право је уживање гледати његове конференције за медије када је надахнут. Сарказам је оно у чему он бриљира и често Американце оставља без даха. Тај епски дух донео је из далека, у коренима које вуче са ових простора. А коликом уме да буде забаван показао је и пре неки дан када су га питали да прокоментарише чињеницу да је изједначио број победа у НБА са легендарним Филом Џексоном, те сад деле шесто место на вечној листи са 1.155 тријумфа.

"Да, то је најважнија ствар у мом животу!" мртав-хладан је одговорио Поп, "Чак и моји унучићи могу да се торњају! Шта бих могао да радим када се пензионишем, које бих вино могао да пијем уз вечеру, све је то неважно када мислим о томе колико сам сакупио победа... Желим их више него сви!"

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар