Sarkazam "a-la Pop"!

Trener San Antonija na svoj način je rekao šta misli o tome što je izjednačio broj pobeda u NBA sa Filom Džeksonom.

Košarka 05.11.2017 | 14:30
Sarkazam "a-la Pop"!
Greg Popović bi, kada bi se pitali zaljubljenici u NBA i košarku uopšte, verovatno već bio predsednik SAD-a. To tvrde prva zvezda Golden Stejta Stef Kari i njegov trener Stiv Ker,koji su spremni da mu daju glas ako se kojim slučajem kandiduje..

Dugogodišnja "alfa i omega" tima iz Teksasa postao je neka vrsta "narodnog telala" koji bez straha i uvijanja govori o teškim temama. Čak se i lično obraća predsedniku Donaldu Trampu i to opasno teškim rečima.

Pop je insistucija NBA i sporta uopšte i pravo je uživanje gledati njegove konferencije za medije kada je nadahnut. Sarkazam je ono u čemu on briljira i često Amerikance ostavlja bez daha. Taj epski duh doneo je iz daleka, u korenima koje vuče sa ovih prostora. A kolikom ume da bude zabavan pokazao je i pre neki dan kada su ga pitali da prokomentariše činjenicu da je izjednačio broj pobeda u NBA sa legendarnim Filom Džeksonom, te sad dele šesto mesto na večnoj listi sa 1.155 trijumfa.

"Da, to je najvažnija stvar u mom životu!" mrtav-hladan je odgovorio Pop, "Čak i moji unučići mogu da se tornjaju! Šta bih mogao da radim kada se penzionišem, koje bih vino mogao da pijem uz večeru, sve je to nevažno kada mislim o tome koliko sam sakupio pobeda... Želim ih više nego svi!"

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar