Марсијал се након годину дана вратио у репрезентацију!

Ту је и Фекир, али и двојица дебитаната! Од напада Француске застаје дах!

Фудбал 05.11.2017 | 09:00
Марсијал се након годину дана вратио у репрезентацију!
После годину дана Антони Марсијал поново у репрезентацији. За добре игре на клупском плану, по шест голова и асистенција у дресу Манчестер јунајтеда, некадашњи првотимац Монака награђен је позивом под заставу Француске, па ће се ставити на располагање селектору Дидијеу Дешану за контролне мечеве са Велсом у Паризу (10. новембра) и Немачком у Келну (14. новембра).

Марсијал је један повратник, други је Набил Фекир, пошто је везиста Лиона дао десет голова од почетка сезоне и убедио струку да га врати на списак од 24 имена, јер га није било на последња два меча мундијалских квалификација, против Бугарске и Белорусије.

Дешан је за ове провере, као дебитанте, позвао дефанзивца Штутгарта (штопера, по потреби и бека) Бенџамина Павара и Севиљиног везисту Стивена Н’Зонзија, добили су шансу с обзиром да су повређени Монаков Ђибрил Сидибе и Челсијев Енголо Канте.

Због повреда су одсутни Тома Лемар и Димитри Паје.

Голмани: Ареола (ПСЖ), Костил (Бордо), Манданда (Марсељ);

Дефанзивци: Дињ (Барселона), Жале (Ница), Кошћенли (Арсенал), Кимпембе (ПСЖ), Курзава (ПСЖ), Павар (Штутгарт), Умтити (Барселона), Варан (Реал Мадрид);

Везисти: Матуиди (Јувентус), Н’Зонзи (Севиља), Рабио (ПСЖ), Сисоко (Тотенхем), Тован (Марсељ), Коман (Бајерн), Фекир (Лион), Толисо (Бајерн);

Нападачи: Жиру (Арсенал), Гризман (Атлетико), Лаказет (Арсенал), Марсијал (Манчестер јунајтед), Мбапе (ПСЖ).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар