Marsijal se nakon godinu dana vratio u reprezentaciju!

Tu je i Fekir, ali i dvojica debitanata! Od napada Francuske zastaje dah!

Fudbal 05.11.2017 | 09:00
Marsijal se nakon godinu dana vratio u reprezentaciju!
Posle godinu dana Antoni Marsijal ponovo u reprezentaciji. Za dobre igre na klupskom planu, po šest golova i asistencija u dresu Mančester junajteda, nekadašnji prvotimac Monaka nagrađen je pozivom pod zastavu Francuske, pa će se staviti na raspolaganje selektoru Didijeu Dešanu za kontrolne mečeve sa Velsom u Parizu (10. novembra) i Nemačkom u Kelnu (14. novembra).

Marsijal je jedan povratnik, drugi je Nabil Fekir, pošto je vezista Liona dao deset golova od početka sezone i ubedio struku da ga vrati na spisak od 24 imena, jer ga nije bilo na poslednja dva meča mundijalskih kvalifikacija, protiv Bugarske i Belorusije.

Dešan je za ove provere, kao debitante, pozvao defanzivca Štutgarta (štopera, po potrebi i beka) Bendžamina Pavara i Seviljinog vezistu Stivena N’Zonzija, dobili su šansu s obzirom da su povređeni Monakov Đibril Sidibe i Čelsijev Engolo Kante.

Zbog povreda su odsutni Toma Lemar i Dimitri Paje.

Golmani: Areola (PSŽ), Kostil (Bordo), Mandanda (Marselj);

Defanzivci: Dinj (Barselona), Žale (Nica), Košćenli (Arsenal), Kimpembe (PSŽ), Kurzava (PSŽ), Pavar (Štutgart), Umtiti (Barselona), Varan (Real Madrid);

Vezisti: Matuidi (Juventus), N’Zonzi (Sevilja), Rabio (PSŽ), Sisoko (Totenhem), Tovan (Marselj), Koman (Bajern), Fekir (Lion), Toliso (Bajern);

Napadači: Žiru (Arsenal), Grizman (Atletiko), Lakazet (Arsenal), Marsijal (Mančester junajted), Mbape (PSŽ).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar