Мекгрегор: Флојда бих побиједио на мом терену!

Ирски УФЦ борац Конор Мекгрегор жели реванш са једним од боксера на свом терену.

Остали спортови 20.11.2017 | 09:30
Мекгрегор: Флојда бих побиједио на мом терену!
Мекгрегор је у августу укрстио песнице у рингу са америчким боксером Флојдом Мејведером, по правилима бившег шампиона у велтер категорији. Мекгрегор кае да би наредна борба била "у његовом свету".

Он је за ББЦ на премијери документарног филма "Конор Мекгрегор - Ноториус" да је тренутно фокусиран на октагон.

"... На свет правих борби. Ја сам се опробао на њиховом и суочио се са једним од такозваним најбољим од најбољих и лако сам са њим излазио на крај у раним рундама, пре него сам се уморио и био заустављен", рекао је Мекгрегор.

Мејведер је победом над Ирцем остварио савршен рекорд 50 победа без иједног пораза, а обојица су зарадила позамашне своте новца у једној од најскупљих борби икада.

Мекгрегор сматра да би сада знао како да победи Мејведера јер би променио режим тренинга.

"Он је био тактички генијалан. Променио је свој план три пута и то је знак правог шампиона. Када би било нове борбе, било би то једноставно прилагођавање да нађем тежег спаринг партнера за касније рунде који би ме нападао и пратио", додаје Мекгрегор.

Његови спаринг партнери су били брзи, лаки и агресивни у нападу, па сада каже да би избором другачијег типа партнера могао да победи 40-годишњег боксера.

Када је реч о шансама за реванш, Мекгрегор каже да неће позивати Мејведера.

"Он се пензионисао, нећу га позивати. Поштујем оно што је урадио. Али бокс ме занима и даље. Али следећа борба ће бити да одбраним свој УФЦ појас у лакој категорији", истиче "Ноториус".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар