Српски голман се пробудио из коме!

Ђукановић се пробудио из коме! Српски рукометни голман Славиша Ђукановић, који је у понедељак доживео инфаркт, пробудио се из коме у коју је пао у уторак.

Остали спортови 01.11.2017 | 20:00
Српски голман се пробудио из коме!
Дивне вести из Француске: Миша се пробудио из коме! Наш рукометни голман пробудио се из коме, након чега су доктори његово стање проценили као – стабилно!

Његов клуб Пеј Д'Екс из Француске је саопштио да су лекари у болницу у Марсеју утврдили да је његово стање стабилно.

Ђукановић има 38 година, а већ 15 је у француском рукомету где је играо још за Ницу, Бордо и Сан Рафаел.

У Србији је наступао за Стари Град, Шамот, Пролетер Зрењанин и Прибој, био је и репрезентативац, члан селекције на претходном Европском првенству.

Његов клуб, Пеј д'Екс, објавио је ове среде поподне на званичној Фацебоок страници да се 38-годишњи Београђанин са 15 година дугим стажом у француском рукомету пробудио из коме и да су, потом, лекари болнице у Марсеју у коју је био хитно превезен проценили да је његово стање – стабилно!

"Пробудио се, након чега је његово стање оцењено као стабилно, био је у прилици и да разговара са члановима најуже породице", саопштио је ПАУЦ на Фацебооку.

"Наш клуб изражава неизмерну срећу због ове вести и овом приликом желимо да се захвалимо комплетној рукометној фамилији која је слала поруке подршке током ова два дана", наведено је даље у посту који је изазвао велику пажњу не само навијача клуба из Екс ен Прованса, већ и остатка Француске и Европе.

Мишо, желимо ти брз опоравак и повратак у салу за рукомет!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар