Srpski golman se probudio iz kome!

Đukanović se probudio iz kome! Srpski rukometni golman Slaviša Đukanović, koji je u ponedeljak doživeo infarkt, probudio se iz kome u koju je pao u utorak.

Ostali sportovi 01.11.2017 | 20:00
Srpski golman se probudio iz kome!
Divne vesti iz Francuske: Miša se probudio iz kome! Naš rukometni golman probudio se iz kome, nakon čega su doktori njegovo stanje procenili kao – stabilno!

Njegov klub Pej D'Eks iz Francuske je saopštio da su lekari u bolnicu u Marseju utvrdili da je njegovo stanje stabilno.

Đukanović ima 38 godina, a već 15 je u francuskom rukometu gde je igrao još za Nicu, Bordo i San Rafael.

U Srbiji je nastupao za Stari Grad, Šamot, Proleter Zrenjanin i Priboj, bio je i reprezentativac, član selekcije na prethodnom Evropskom prvenstvu.

Njegov klub, Pej d'Eks, objavio je ove srede popodne na zvaničnoj Facebook stranici da se 38-godišnji Beograđanin sa 15 godina dugim stažom u francuskom rukometu probudio iz kome i da su, potom, lekari bolnice u Marseju u koju je bio hitno prevezen procenili da je njegovo stanje – stabilno!

"Probudio se, nakon čega je njegovo stanje ocenjeno kao stabilno, bio je u prilici i da razgovara sa članovima najuže porodice", saopštio je PAUC na Facebooku.

"Naš klub izražava neizmernu sreću zbog ove vesti i ovom prilikom želimo da se zahvalimo kompletnoj rukometnoj familiji koja je slala poruke podrške tokom ova dva dana", navedeno je dalje u postu koji je izazvao veliku pažnju ne samo navijača kluba iz Eks en Provansa, već i ostatka Francuske i Evrope.

Mišo, želimo ti brz oporavak i povratak u salu za rukomet!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar