Кејн у Реалу, Модрић и 100 милиона у Тотенхему?

Спрема се велика размена између Реал Мадрида и Тотенхема, пише шпански таблоид. Ако се обистини, биће то највећи трансфер у историји "краљевског клуба".

Фудбал 03.11.2017 | 17:00
Кејн у Реалу, Модрић и 100 милиона у Тотенхему?
Где има дима, има и ватре...

Ако је по народној, врло брзо можемо очекивати да Хари Кејн напусти Тотенхем и пресели се у Мадрид, где би носио дрес "краљевског клуба".

Али, да ли Реал има у овом тренутку 200 милиона евра, односно да ли је славни клуб спреман да "загризе" други најскупљи трансфер у историји фудбала?

Лондонски клуб има јасан став и не жели ни милиметар да одступи од њега, а он гласи: "Кејн испод 200 милиона неће напустити Тотенхем".

Управо из тог разлога је Флорентино Перез, председник шампиона Европе и Шпаније, изјавио не тако давно да Реал не занима најбољи играч "певаца". Међутим, криза резултата, узрокована лошом формом нападача, довела је до паљења црвеног аларма на "Сантјаго Бернабеу" и све снаге су ангажоване у проналажењу решења.

"Диарио Гол", таблоид познат по светским екслузивама везаним за трансфере, "заголицао" је јавност новим сазнањима везаним за Реал и Харија Кејна.

Наиме, прелазак одличног фудбалера у Мадрид подразумевао би и одлазак, односно повратак Луке Модрића у Тотенхем. Хрват је пре пет година управо из тог смера завршио у Мадриду. На тај начин би "бели" ушетедели барем 80 милиона евра, јер се поред Модрића помиње да би сума коју би Реал уплатио Енглезима била већа од 100 милиона.

Био би то највећи трансфер у историји Реала, али, генерално гледано и одличан потез.

Довели би 24-годишњег нападача, у пуној снази и одличној форми, а 32-годишњег Модрића би вратили у Тотенхем, уз то Хрват не игра најбоље у последње време и јасно је да ће тешко моћи поново да пружи партије које су га направиле једним од најбољих везњака данашњице.

С овим трансфером не слаже се, што је и логично, менаџер Тотенхема Маурисио Покетино. Он Кејна види као будућност Спарса и управо с њим жели да направи шампионску екипу, која би завладала Енглеском.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар