Kejn u Realu, Modrić i 100 miliona u Totenhemu?

Sprema se velika razmena između Real Madrida i Totenhema, piše španski tabloid. Ako se obistini, biće to najveći transfer u istoriji "kraljevskog kluba".

Fudbal 03.11.2017 | 17:00
Kejn u Realu, Modrić i 100 miliona u Totenhemu?
Gde ima dima, ima i vatre...

Ako je po narodnoj, vrlo brzo možemo očekivati da Hari Kejn napusti Totenhem i preseli se u Madrid, gde bi nosio dres "kraljevskog kluba".

Ali, da li Real ima u ovom trenutku 200 miliona evra, odnosno da li je slavni klub spreman da "zagrize" drugi najskuplji transfer u istoriji fudbala?

Londonski klub ima jasan stav i ne želi ni milimetar da odstupi od njega, a on glasi: "Kejn ispod 200 miliona neće napustiti Totenhem".

Upravo iz tog razloga je Florentino Perez, predsednik šampiona Evrope i Španije, izjavio ne tako davno da Real ne zanima najbolji igrač "pevaca". Međutim, kriza rezultata, uzrokovana lošom formom napadača, dovela je do paljenja crvenog alarma na "Santjago Bernabeu" i sve snage su angažovane u pronalaženju rešenja.

"Diario Gol", tabloid poznat po svetskim eksluzivama vezanim za transfere, "zagolicao" je javnost novim saznanjima vezanim za Real i Harija Kejna.

Naime, prelazak odličnog fudbalera u Madrid podrazumevao bi i odlazak, odnosno povratak Luke Modrića u Totenhem. Hrvat je pre pet godina upravo iz tog smera završio u Madridu. Na taj način bi "beli" ušetedeli barem 80 miliona evra, jer se pored Modrića pominje da bi suma koju bi Real uplatio Englezima bila veća od 100 miliona.

Bio bi to najveći transfer u istoriji Reala, ali, generalno gledano i odličan potez.

Doveli bi 24-godišnjeg napadača, u punoj snazi i odličnoj formi, a 32-godišnjeg Modrića bi vratili u Totenhem, uz to Hrvat ne igra najbolje u poslednje vreme i jasno je da će teško moći ponovo da pruži partije koje su ga napravile jednim od najboljih veznjaka današnjice.

S ovim transferom ne slaže se, što je i logično, menadžer Totenhema Maurisio Poketino. On Kejna vidi kao budućnost Sparsa i upravo s njim želi da napravi šampionsku ekipu, koja bi zavladala Engleskom.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar