Видео: Ово се зове ''Џеково уништавање одбране''!

Един Џеко у епизоди „с вама могу како ја хоћу“! Хит!

Фудбал 01.11.2017 | 20:45
Видео: Ово се зове ''Џеково уништавање одбране''!
Уништио их је. Може Антонио Конте до миле воље да се жали на управу Челсија, може да криви пренатрпан календар такмичења, може још што-шта, али не може да има шпица као што је Един Џеко. Репрезентативац Босне и Херцеговине је у два меча Лиге шампиона на ситне делове растурио одбрану Плаваца и показао италијанском тренеру колико још мора да ради на детаљима да би био конкурентан у такмичењу за велики „ушати пехар“.

После два гола у Лондону пре две седмице, сјајни центарфор Роме је блистао и на Олимпику, у четвртој рунди  Групе Ц (3:0). Најпре је асистирао - нехотице, али и то је детаљ који прави разлику - Стефану ел Шаравију за 1:0, а онда у самом финишу показао да је способан да насамари комплетну одбрану енглеског првака.

У тренуцима кад су гости покушали да дођу бар до почасног гола, севнула је контра Роме, Данијеле де Роси је дубинским пасом „избацио“ Едина Џека, овај у пријему лопте оставио поставио домаћи задатак Давиду Луизу, Антонију Ридигеру и Цезару Аспиликуети, а то како тројица дефанзиваца Челсија - наравно, безуспешно - покушавају да га зауставе постао је хит на друштвеним мрежама.

Једина штета је што ова солоакција нападача Роме није крунисана четвртим поготком, пошто је Дијего Пероти промашио зицер.

Но, добро, ово није о Перотију, ово је о Едину Џеку, па је ово савршена прилика да се подсетимо какав је играч Дијамант.

За оне који се досад нису уверили...



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

3

03.11.2017 00:30

Сјаји, сјаји дијаманту

ОДГОВОРИТЕ