Video: Ovo se zove ''Džekovo uništavanje odbrane''!

Edin Džeko u epizodi „s vama mogu kako ja hoću“! Hit!

Fudbal 01.11.2017 | 20:45
Video: Ovo se zove ''Džekovo uništavanje odbrane''!
Uništio ih je. Može Antonio Konte do mile volje da se žali na upravu Čelsija, može da krivi prenatrpan kalendar takmičenja, može još što-šta, ali ne može da ima špica kao što je Edin Džeko. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u dva meča Lige šampiona na sitne delove rasturio odbranu Plavaca i pokazao italijanskom treneru koliko još mora da radi na detaljima da bi bio konkurentan u takmičenju za veliki „ušati pehar“.

Posle dva gola u Londonu pre dve sedmice, sjajni centarfor Rome je blistao i na Olimpiku, u četvrtoj rundi  Grupe C (3:0). Najpre je asistirao - nehotice, ali i to je detalj koji pravi razliku - Stefanu el Šaraviju za 1:0, a onda u samom finišu pokazao da je sposoban da nasamari kompletnu odbranu engleskog prvaka.

U trenucima kad su gosti pokušali da dođu bar do počasnog gola, sevnula je kontra Rome, Danijele de Rosi je dubinskim pasom „izbacio“ Edina Džeka, ovaj u prijemu lopte ostavio postavio domaći zadatak Davidu Luizu, Antoniju Ridigeru i Cezaru Aspilikueti, a to kako trojica defanzivaca Čelsija - naravno, bezuspešno - pokušavaju da ga zaustave postao je hit na društvenim mrežama.

Jedina šteta je što ova soloakcija napadača Rome nije krunisana četvrtim pogotkom, pošto je Dijego Peroti promašio zicer.

No, dobro, ovo nije o Perotiju, ovo je o Edinu Džeku, pa je ovo savršena prilika da se podsetimo kakav je igrač Dijamant.

Za one koji se dosad nisu uverili...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

3

03.11.2017 00:30

Sjaji, sjaji dijamantu

ODGOVORITE