Мајкл Џексон и мртав зарађује

Амерички певач Мајкл Џексон пету годину за редом заузима прво место на листи преминулих звезда са највећим приходима коју објављује часопис "Форбс".

Свијет 01.11.2017 | 12:00
Мајкл Џексон и мртав зарађује
Певач, који је умро пре осам година, зарадио је 75 милиона долара за годину дана, објављено је на сајту магазина.

Он је већ пету годину за редом на првом месту те листе од 13 имена коју објављује Форбс. Његова посмртна империја јача и даље, укључујући, између осталог, објављивање албума "Сцреам".

Други је голфер Арнолд Палмер, који је преминуо у септембру прошле године, а његова зарада износила је 40 милиона долара, захваљујући томе што више од 400 радњи и даље продаје линију одеће са његовим именом .

На трећем месту је карикатуриста Чарлс ШШулц, који се прославио серијом стрипова "Чарли Браун", а годишњи приход који је његово име донело износио је 38 милиона долара.

Четврти на листи је Елвис Присли са приходом од 35 милиона, који су остварени захваљујући новом забавном комплексу са његовим именом у Мемфису и недавно отвореном хотелу.

Пето место припало је Бобу Марлију, а његов годишњи приход био је 23 милиона долара.

(Агенције)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

модрицанин

01.11.2017 15:34

Требао би Мајкл повест на турнеју насег распјеваног заститника Српства. САД би му укинуле санкције ,опро би паре које хе склонио у Америци ,а и мање би крао код нас.

ОДГОВОРИТЕ