Majkl Džekson i mrtav zarađuje

Američki pevač Majkl Džekson petu godinu za redom zauzima prvo mesto na listi preminulih zvezda sa najvećim prihodima koju objavljuje časopis "Forbs".

Svijet 01.11.2017 | 12:00
Majkl Džekson i mrtav zarađuje
Pevač, koji je umro pre osam godina, zaradio je 75 miliona dolara za godinu dana, objavljeno je na sajtu magazina.

On je već petu godinu za redom na prvom mestu te liste od 13 imena koju objavljuje Forbs. Njegova posmrtna imperija jača i dalje, uključujući, između ostalog, objavljivanje albuma "Scream".

Drugi je golfer Arnold Palmer, koji je preminuo u septembru prošle godine, a njegova zarada iznosila je 40 miliona dolara, zahvaljujući tome što više od 400 radnji i dalje prodaje liniju odeće sa njegovim imenom .

Na trećem mestu je karikaturista Čarls ŠŠulc, koji se proslavio serijom stripova "Čarli Braun", a godišnji prihod koji je njegovo ime donelo iznosio je 38 miliona dolara.

Četvrti na listi je Elvis Prisli sa prihodom od 35 miliona, koji su ostvareni zahvaljujući novom zabavnom kompleksu sa njegovim imenom u Memfisu i nedavno otvorenom hotelu.

Peto mesto pripalo je Bobu Marliju, a njegov godišnji prihod bio je 23 miliona dolara.

(Agencije)
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

modricanin

01.11.2017 16:34

Trebao bi Majkl povest na turneju naseg raspjevanog zastitnika Srpstva. SAD bi mu ukinule sankcije ,opro bi pare koje he sklonio u Americi ,a i manje bi krao kod nas.

ODGOVORITE