Невил: Онај ко је продао Матића заслужује отказ!

"Нису замијенили Матића. Никада га не бих пустио да оде из клуба, оковао бих га за зидове тренинг центра", рекао је Невил.

Фудбал 03.11.2017 | 16:45
Невил: Онај ко је продао Матића заслужује отказ!
"Плавци" су у четвртом колу групе Ц доживјели дебакл на гостовању код Роме, изгубивши резултатом 0:3, а Невил је у изјави за британске медије био брутално искрен, те открио у чему је, по његовом мишљењу, проблем актуелног шампиона Енглеске.

"Шта је кренуло лоше за Челси? Једна ријеч, Матић. То је тако једноставно закључити. Тренутак када су продали Матића био је велика грешка. Када су имали Матића испред, а Кантеа иза, имали су заштиту. Ко год је донио ту одлуку, мора да добије отказ. То је једна од најгорих одлука коју сам икада видио у Премијер лиги", рекао је Невил и наставио:

"Ако би питали играче Челсија кога би жељели вратити, одговор би био Матића. Челси га је замијенио неким ко би требао радити његов посао Тиемоуеом Бакајоком, али он није играч који може држати средину терену. Нису замијенили Матића. Никада га не бих пустио да оде из клуба, оковао бих га за зидове тренинг центра."

Ускоро ће Матић поново заиграти на "Бриџу", али ће бити на супротној страни. Наиме, у недјељу у дербију 11. кола Премиер лиге састаће се Челси и Манчестер, а та утакмица би могла одредити будућност менаџера "плаваца" Антонија Цонтеа.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар