Милутинов: Немам проблем са Ђорђевићем!

Захвалан сам Вујошевићу, са Звездом било разговора после Хемофарма! Наш кошаркаш дао је интервју за грчку телевизију "Цосмоте ТВ". . .

Кошарка 03.11.2017 | 12:45
Милутинов: Немам проблем са Ђорђевићем!
Никола Милутинов дао је интервју за грчку телевизију "Цосмоте ТВ" у ком је говорио о различитим темама које би могле да интересују заљубљенике у кошарку у Србији.

Зато, без даљег дужења...

О односу са селектором Србије Александром Ђорђевићем.

"Немам проблем са њим. Урадио је много за репрезентацију. И као и играч и као селектор, понудио је много ствари", рекао је Милутинов за Цосмоте ТВ, а преноси Еурохупс.

О Владу Дивцу...

"Волео бих да будем као Дивац. Он је био мој идол, снимао сам све његове утакмице у Сакраменто Кингсима. То ми је обележило живот. Он је један од најбољих играча у историји српске кошарке".

Да ли је био близу преласка у Црвену звезду и Душку Вујошевићу?

"Било је разговора после Хемофарма са Звездом, али сам знао да је права ствар да одем да играм у Партизану код тренера Душка Вујошевића коме сам захвалан. Немам проблем са њим, он је специфична личност. Много ми је помогао, научио ме је много ствари и биће увек део мог кошаркашког развоја. После тога прави корак је био да одем у Олимпијакос".

О продужетку уговора са Олимпијакосом и Грегу Поповичу...

"После пораза од Панатинаикоса, поверење које сам добио од саиграча је било невероватно. Захвалан сам за то и надам се да ћу им се одужити на најбољи могући начин. Волео бих да радим једног дана са Грегом Поповичем. Тренутно сам концентрисан на Олимпијакос и како могу да помогнем тиму. Не размишљам о другим тимовима. Када сам био у Америци на припремама, имао сам прилику да га упознам", рекао је Милутинов који је још говорио и о својим почецима пре кошарке када је тренирао пливање и прешао на кошарку јер се на једном тренингу ударио у лице.

О критицизму у Олимпијакосу.

"Ово је веома тешко окружење. Сећам се шта ме је Вујошевић научио - оно што те не убије то те ојача. И ја сам сада јачи".

Био је трећи, па други па први центар.

"Боље је ићи тим редоследом него обрнуто".

Фајнал фор Евролиге ове сезоне се одржава у Београду.

"То је велика мотивација. Волео бих да играм у Београду на завршном турниру. Али морамо да идемо корак по корак и да не гледамо превише далеко".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар