Milutinov: Nemam problem sa Đorđevićem!

Zahvalan sam Vujoševiću, sa Zvezdom bilo razgovora posle Hemofarma! Naš košarkaš dao je intervju za grčku televiziju "Cosmote TV". . .

Košarka 03.11.2017 | 12:45
Milutinov: Nemam problem sa Đorđevićem!
Nikola Milutinov dao je intervju za grčku televiziju "Cosmote TV" u kom je govorio o različitim temama koje bi mogle da interesuju zaljubljenike u košarku u Srbiji.

Zato, bez daljeg duženja...

O odnosu sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem.

"Nemam problem sa njim. Uradio je mnogo za reprezentaciju. I kao i igrač i kao selektor, ponudio je mnogo stvari", rekao je Milutinov za Cosmote TV, a prenosi Eurohups.

O Vladu Divcu...

"Voleo bih da budem kao Divac. On je bio moj idol, snimao sam sve njegove utakmice u Sakramento Kingsima. To mi je obeležilo život. On je jedan od najboljih igrača u istoriji srpske košarke".

Da li je bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu i Dušku Vujoševiću?

"Bilo je razgovora posle Hemofarma sa Zvezdom, ali sam znao da je prava stvar da odem da igram u Partizanu kod trenera Duška Vujoševića kome sam zahvalan. Nemam problem sa njim, on je specifična ličnost. Mnogo mi je pomogao, naučio me je mnogo stvari i biće uvek deo mog košarkaškog razvoja. Posle toga pravi korak je bio da odem u Olimpijakos".

O produžetku ugovora sa Olimpijakosom i Gregu Popoviču...

"Posle poraza od Panatinaikosa, poverenje koje sam dobio od saigrača je bilo neverovatno. Zahvalan sam za to i nadam se da ću im se odužiti na najbolji mogući način. Voleo bih da radim jednog dana sa Gregom Popovičem. Trenutno sam koncentrisan na Olimpijakos i kako mogu da pomognem timu. Ne razmišljam o drugim timovima. Kada sam bio u Americi na pripremama, imao sam priliku da ga upoznam", rekao je Milutinov koji je još govorio i o svojim počecima pre košarke kada je trenirao plivanje i prešao na košarku jer se na jednom treningu udario u lice.

O kriticizmu u Olimpijakosu.

"Ovo je veoma teško okruženje. Sećam se šta me je Vujošević naučio - ono što te ne ubije to te ojača. I ja sam sada jači".

Bio je treći, pa drugi pa prvi centar.

"Bolje je ići tim redosledom nego obrnuto".

Fajnal for Evrolige ove sezone se održava u Beogradu.

"To je velika motivacija. Voleo bih da igram u Beogradu na završnom turniru. Ali moramo da idemo korak po korak i da ne gledamo previše daleko".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar