Шест година у Ливерпулу, ниједан меч, а сада је хит!

Хоће га Венгер и Конте! Мађарски голман на цени. . .

Фудбал 05.11.2017 | 15:45
Шест година у Ливерпулу, ниједан меч, а сада је хит!
Мађарски голман Петер Гулачи биће веома тражена роба наредног лета! како јавља ЕСПН-а, чувар мреже РБ Лајпцига оставио је врло позитиван утисак на емисаре Арсенала и Челсија који су га гледали током дербија против Бајерна протеклог викенда. 

Како се наводи, Арсен Венгер већ размишља о замени за Петера Чеха коме кроз 18 месеци истиче уговор са Тобџијама, докТибо Куртоа још није продужио сарадњу са Плавцима, а и опасно га шмека Реал Мадрид. Оба клуба размишљају унапред и радо би видели Мађара у својим редовима, да ли као прву опцију или резерву, за сада је нејасно. 

Тржишна вредност Гулачија износи свега 4.000.000 евра, али јасно је да Немцима после сјајних партија и учешћа у Лиги шампиона не пада на памет да га пусте за тако малу суму. 

Ко је заборавио, да подсетимо да Петер Гулачи има искуство играња на Острву. Он је у Ливерпулу провео читавих шест сезона и није одиграо ниједан званичан меч у Премијер лиги. После тога играо је на позајмицама у Херефорду, Транмеру, Халу, пре него што је из Салцбурга стигао у РБ Лајпциг. 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион имгес

Коментари / 0

Оставите коментар