Šest godina u Liverpulu, nijedan meč, a sada je hit!

Hoće ga Venger i Konte! Mađarski golman na ceni. . .

Fudbal 05.11.2017 | 15:45
Šest godina u Liverpulu, nijedan meč, a sada je hit!
Mađarski golman Peter Gulači biće veoma tražena roba narednog leta! kako javlja ESPN-a, čuvar mreže RB Lajpciga ostavio je vrlo pozitivan utisak na emisare Arsenala i Čelsija koji su ga gledali tokom derbija protiv Bajerna proteklog vikenda. 

Kako se navodi, Arsen Venger već razmišlja o zameni za Petera Čeha kome kroz 18 meseci ističe ugovor sa Tobdžijama, dokTibo Kurtoa još nije produžio saradnju sa Plavcima, a i opasno ga šmeka Real Madrid. Oba kluba razmišljaju unapred i rado bi videli Mađara u svojim redovima, da li kao prvu opciju ili rezervu, za sada je nejasno. 

Tržišna vrednost Gulačija iznosi svega 4.000.000 evra, ali jasno je da Nemcima posle sjajnih partija i učešća u Ligi šampiona ne pada na pamet da ga puste za tako malu sumu. 

Ko je zaboravio, da podsetimo da Peter Gulači ima iskustvo igranja na Ostrvu. On je u Liverpulu proveo čitavih šest sezona i nije odigrao nijedan zvaničan meč u Premijer ligi. Posle toga igrao je na pozajmicama u Herefordu, Tranmeru, Halu, pre nego što je iz Salcburga stigao u RB Lajpcig. 

Izvor: mozzartsport

foto: Action imges

Komentari / 0

Ostavite komentar