Знамо шта Срби раде са селектором! А Данци...?

Тако то раде Данци: Нови уговор човеку који још није ни отишао на Мундијал! Аге Хареиде објавио списак играча на које рачуна за бараж мечеве против Републике Ирске.

Фудбал 03.11.2017 | 13:15
Знамо шта Срби раде са селектором! А Данци...?
Србија прва у групи и директно на Мундијал, па мења селектора - званично, због различитих погледа Славољуба Муслина и челника ФСС на изглед тима у Русији - а Данци други (иза Пољака), са неизвесном будућношћу и главнокомандујућим коме верују. Зато, Аге Хареиде (64) остаје на клупи популарних Динамита, јер је данас добио нови уговор, до лета 2020.

Норвешки стратег који је у јесен 2015. преузео Данце уместо Мартина Олсена потписао је папире којма остаје селектор тог тима још три године. Првобитни уговор је важио на две, у случају пласмана на Мундијал би се аутоматски продужио на још две, али у тамошњем Фудбалском савезу су проценили да је некадашњи стручњак Малмеа прави човек за њих и одмах су решили да га оставе на функцији до краја наредног Првенства Европе.

Све то, да буде интересантније, у освит баража за Првенство света против Републике Ирске. Дакле, кад још није сигурно да ће Данска уопште видети Русију догодине.

А за мечеве баража (11. новембра у Копенхагену и 14. новебра у Даблину), Аге Хареиде је позвао 23 играча. То су:

Голмани: Фредерик Ронов (Брондби), Јонас Лусл (Хадерсфилд), Каспер Шмајхел (Лестер);

Дефанзивци: Андреас Бјеланд (Брентфорд), Андреас Кристенсен (Челси), Хенрик Далсгард (Брентфорд), Јаник Вестергард (Борусија Менхенгладбах), Јенс  Стригер ларсен (Удинезе), Матијас Јоргенсен (Хадерсфилд), Патрик Анкерсен (Копенхаген), Симон Кјер (Севиља);

Везисти: Кристијан Ериксен (Тотенхем), Ласе Шене (Ајакс), Лукас Ларагер (Бордо), Мајк Јансен (Розенборг), Пионе Систо (Селта), Томас Дилејни (Вердер), Вилијам Квист (Копенхаген), Андреас Коренлијус (Аталанта)

Нападачи: Никлас Бендтнер (Розенборг), Николај Јоргенсен (Фајенорд), Виктор Фишер (Мајнц), Јусуф Поулсен (РБ Лајпциг).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар