Вестерман: Ех, да је потрајало у Партизану...

"Тај тим Партизана имао је огроман потенцијал. Нико не може сада да каже шта бисмо урадили да смо остали мало дуже заједно, али сам сасвим сигуран да би то било нешто велико", поручује Француз.

Кошарка 31.10.2017 | 16:30
Вестерман: Ех, да је потрајало у Партизану...
Партизан вечерас у 4. колу Еврокупа гостује Лиможу. У хладној Москви вечерас ће имати сигурно једног навијача - бившег играча Леа Вестермана, који је играо за оба тима.

"Ја сам навијач Партизана и наравно да пратим свој омиљени клуб", поручио је у разговору за "Спортски журнал" Француз.

Вестерман је много пута истакао да је период када је наступао за црно-беле (2012 - 2014) имао великог утицаја на његову даљу каријеру. Са саиграчима је остао пријатељ и даље је у контакту са њима, али и тренером Душком Вујошевићем.

"И даље сам у контакту са многима из тог тима Партизана. Са Богданом Богдановићем, Владимиром Лучићем и Драганом Милосављевићем разговарам макар једном недељно, јер смо постали добри пријатељи. Чујем се и са Дулетом Вујошевићем. Баш сам га звао пре неки дан. Увек се трудим да знам како је и шта се дешава са њим", поручује кошаркаш ЦСКА.

Током прве сезоне у Партизану Вестерман је освојио трофеј АБА лиге и титулу првака Србије, а у другој екипа је изборила пласман у Топ 8 фазу Евролиге, уз још један пехар првака државе. Лео је доживео тешку повреду предњих укрштених лигамената колена на почетку сезоне, у новембру на мечу против ЦСКА, због чега је пропустио остатак сезоне.

"Тај тим Партизана имао је огроман потенцијал. Нико не може сада да каже шта бисмо урадили да смо остали мало дуже заједно, али сам сасвим сигуран да би то било нешто велико. У том тиму сам највише уживао. Сјајан клуб, сјајни саиграчи, сјајни навијачи. И мислим да сви који смо тада играли у Партизану мислимо исто", рекао је француски репрезентативац.

"Гледао сам неколико утакмица Партизана ове сезоне, посебно у Еврокупу. Партизан је још у процесу обнове тима и клуба. То је процес за који је потребно време. Имају млад тим са доста потенцијала"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар