Vesterman: Eh, da je potrajalo u Partizanu...

"Taj tim Partizana imao je ogroman potencijal. Niko ne može sada da kaže šta bismo uradili da smo ostali malo duže zajedno, ali sam sasvim siguran da bi to bilo nešto veliko", poručuje Francuz.

Košarka 31.10.2017 | 16:30
Vesterman: Eh, da je potrajalo u Partizanu...
Partizan večeras u 4. kolu Evrokupa gostuje Limožu. U hladnoj Moskvi večeras će imati sigurno jednog navijača - bivšeg igrača Lea Vestermana, koji je igrao za oba tima.

"Ja sam navijač Partizana i naravno da pratim svoj omiljeni klub", poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Francuz.

Vesterman je mnogo puta istakao da je period kada je nastupao za crno-bele (2012 - 2014) imao velikog uticaja na njegovu dalju karijeru. Sa saigračima je ostao prijatelj i dalje je u kontaktu sa njima, ali i trenerom Duškom Vujoševićem.

"I dalje sam u kontaktu sa mnogima iz tog tima Partizana. Sa Bogdanom Bogdanovićem, Vladimirom Lučićem i Draganom Milosavljevićem razgovaram makar jednom nedeljno, jer smo postali dobri prijatelji. Čujem se i sa Duletom Vujoševićem. Baš sam ga zvao pre neki dan. Uvek se trudim da znam kako je i šta se dešava sa njim", poručuje košarkaš CSKA.

Tokom prve sezone u Partizanu Vesterman je osvojio trofej ABA lige i titulu prvaka Srbije, a u drugoj ekipa je izborila plasman u Top 8 fazu Evrolige, uz još jedan pehar prvaka države. Leo je doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena na početku sezone, u novembru na meču protiv CSKA, zbog čega je propustio ostatak sezone.

"Taj tim Partizana imao je ogroman potencijal. Niko ne može sada da kaže šta bismo uradili da smo ostali malo duže zajedno, ali sam sasvim siguran da bi to bilo nešto veliko. U tom timu sam najviše uživao. Sjajan klub, sjajni saigrači, sjajni navijači. I mislim da svi koji smo tada igrali u Partizanu mislimo isto", rekao je francuski reprezentativac.

"Gledao sam nekoliko utakmica Partizana ove sezone, posebno u Evrokupu. Partizan je još u procesu obnove tima i kluba. To je proces za koji je potrebno vreme. Imaju mlad tim sa dosta potencijala"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar