Боаћи: Ако Бог каже да идем из Београда...

. . . биће тако! Нападач Црвене звезде о интересовању Челсија.

Фудбал 31.10.2017 | 16:45
Боаћи: Ако Бог каже да идем из Београда...
Тешко ће бити Црвеној звезди да у предстојећем зимском прелазном року задржи Ричмонда Боаћија (а, велико је питање и да ли ће хтети када се на столу нађу вишемилионске понуде).

Нападач из Гане наставо је ове сезоне сјајан голгетерски учинак, што није промакло богатим клубовима. Наводно, међу првим фаворитом да га доведе је Челси, чији тренер Антонио Конте се сјећа Боаћија из заједничког периода проведеног у Јувентусу.

Одличну прилику да се докаже италијанском стручњаку, Звездин центарфор имаће у четвртак у Лондону, против Арсенала. 

Ево шта је он рекао о томе у изјави за Спортски журнал.

"Размишљаћу само о утакмици, главом сам у Црвеној звезди. Ко год да дође да ме гледа, не оптерећујем се. Ако Бог каже да би требало да се преселим из Београда, тако ће и бити. За сада сам у Црвеној звезди, уживам овдје и тренутно сам у најбољем периоду каријере. Играћу, уживаћу и вјероватно ћу послати лопту у Арсеналову мрежу, а то ће бити једно од мојих највећих достигнућа у животу".

Подсјетимо, генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић, крајем августа је рекао да је клуб одбио понуду од 4.000.000 евра за Боаћија. Наводно, Челси је спреман да у јануару плати чак 10.000.000 фунти, али је вјероватно да би га Звезда пустила и за мањи износ.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бог

31.10.2017 16:58

Боаћи требало би да се преселис из Београда!

ОДГОВОРИТЕ