Boaći: Ako Bog kaže da idem iz Beograda...

. . . biće tako! Napadač Crvene zvezde o interesovanju Čelsija.

Fudbal 31.10.2017 | 16:45
Boaći: Ako Bog kaže da idem iz Beograda...
Teško će biti Crvenoj zvezdi da u predstojećem zimskom prelaznom roku zadrži Ričmonda Boaćija (a, veliko je pitanje i da li će hteti kada se na stolu nađu višemilionske ponude).

Napadač iz Gane nastavo je ove sezone sjajan golgeterski učinak, što nije promaklo bogatim klubovima. Navodno, među prvim favoritom da ga dovede je Čelsi, čiji trener Antonio Konte se sjeća Boaćija iz zajedničkog perioda provedenog u Juventusu.

Odličnu priliku da se dokaže italijanskom stručnjaku, Zvezdin centarfor imaće u četvrtak u Londonu, protiv Arsenala. 

Evo šta je on rekao o tome u izjavi za Sportski žurnal.

"Razmišljaću samo o utakmici, glavom sam u Crvenoj zvezdi. Ko god da dođe da me gleda, ne opterećujem se. Ako Bog kaže da bi trebalo da se preselim iz Beograda, tako će i biti. Za sada sam u Crvenoj zvezdi, uživam ovdje i trenutno sam u najboljem periodu karijere. Igraću, uživaću i vjerovatno ću poslati loptu u Arsenalovu mrežu, a to će biti jedno od mojih najvećih dostignuća u životu".

Podsjetimo, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, krajem avgusta je rekao da je klub odbio ponudu od 4.000.000 evra za Boaćija. Navodno, Čelsi je spreman da u januaru plati čak 10.000.000 funti, ali je vjerovatno da bi ga Zvezda pustila i za manji iznos.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bog

31.10.2017 16:58

Boaći trebalo bi da se preselis iz Beograda!

ODGOVORITE