Новак у Л.А. - дрес од Теа, фотка са Каријем!

Српски тенисер Новак Ђоковић био је у Лос Анђелесу гост на утакмици између Лос Анђелес Клиперса и Голден Стејт Вориорса.  Тео довео Клиперсима великог госта! Новак Ђоковић уживао у дуелу Лос Анђелес Клиперса и Голден Стејта.

Кошарка 31.10.2017 | 16:15
Новак у Л.А. - дрес од Теа, фотка са Каријем!
На паркету није било Милоша Теодостића због повреде, а "Ратници" су били силовити против Клиперса са 141:113.

То није покварило забаву српском тенисеру који је Стејплс центар напустио са Теодосићевим дресом и фотографијом са Стефом Каријем.

Управо је Кари био најбољи у свом тиму са 31 поеном, шест асистенција и пет скокова. На другој страни је најбољи био прошлогодишњи први стрелац Нагетса Данило Галинари са 19 поена, колико је за Вориорсе имао и Кевин Дурент. 

Клиперси имају скор 4-2, а Вориорси 5-3.

Дуел Лос Анђелес Клиперса и Голден Стејт Вориорса сам по себи обилује звездама, а како ли је тек било навијачима у Стејплс центру када су на паркету угледали и Новака Ђоковића, можемо само да замислимо.

Један од најбољих тенисера икада био је гост Милоша Теодосића, који због повреде није могао да помогне саиграчима. Његово одсуство осетило се у игри Клиперса, који су поражени убедљивих 113:141, али чини се да су се Тео и Новак добро забавили крај терена.

Тенисер је на поклон добио дрес кошаркашког аса, а о утакмици је на свом Инстаграм профилу написао:

"Сјајан шоу и забавна утакмица. Клиперси и Вориорси су урадили оно што најбоље знају. Стеф Кари и Кевин Дурант чине да овај спорт делује тако лако. Хвала Клиперсима на гостопримству. Недостајао ми је Милош Теодосић на терену, али сам барем добио његов дрес".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар