Novak u L.A. - dres od Tea, fotka sa Karijem!

Srpski teniser Novak Đoković bio je u Los Anđelesu gost na utakmici između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa.  Teo doveo Klipersima velikog gosta! Novak Đoković uživao u duelu Los Anđeles Klipersa i Golden Stejta.

Košarka 31.10.2017 | 16:15
Novak u L.A. - dres od Tea, fotka sa Karijem!
Na parketu nije bilo Miloša Teodostića zbog povrede, a "Ratnici" su bili siloviti protiv Klipersa sa 141:113.

To nije pokvarilo zabavu srpskom teniseru koji je Stejpls centar napustio sa Teodosićevim dresom i fotografijom sa Stefom Karijem.

Upravo je Kari bio najbolji u svom timu sa 31 poenom, šest asistencija i pet skokova. Na drugoj strani je najbolji bio prošlogodišnji prvi strelac Nagetsa Danilo Galinari sa 19 poena, koliko je za Voriorse imao i Kevin Durent. 

Klipersi imaju skor 4-2, a Voriorsi 5-3.

Duel Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa sam po sebi obiluje zvezdama, a kako li je tek bilo navijačima u Stejpls centru kada su na parketu ugledali i Novaka Đokovića, možemo samo da zamislimo.

Jedan od najboljih tenisera ikada bio je gost Miloša Teodosića, koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima. Njegovo odsustvo osetilo se u igri Klipersa, koji su poraženi ubedljivih 113:141, ali čini se da su se Teo i Novak dobro zabavili kraj terena.

Teniser je na poklon dobio dres košarkaškog asa, a o utakmici je na svom Instagram profilu napisao:

"Sjajan šou i zabavna utakmica. Klipersi i Voriorsi su uradili ono što najbolje znaju. Stef Kari i Kevin Durant čine da ovaj sport deluje tako lako. Hvala Klipersima na gostoprimstvu. Nedostajao mi je Miloš Teodosić na terenu, ali sam barem dobio njegov dres".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar