ББЦ се пита: Први су у групи, а отпустили селектора?!

Фудбалери Србије остали су без селектора после пласмана на Светско првенство, што су испратили и страни медији.

Фудбал 31.10.2017 | 14:15
ББЦ се пита: Први су у групи, а отпустили селектора?!
Славољуб Муслин од понедељка није селектор ’Орлова’ јер је са њим споразумно раскинут уговор, саопштио је Фудбалски савез, а вршилац дужности ће бити Младен Крстајић.

Муслин је кратко открио да је због неслагања око тога како би требало да изгледа тим Србије дошло до споразумног раскида сарадње, а новинари британског ББЦ и даље не разумеју овакав исход.

"Завршиш први у квалификационој групи за Светско првенство. Пласираш на прво велико такмичење после осам година. Отпустиш тренера?", запитали су се Британци. 

Незванично, бившем тренеру Црвене звезде и бројних европских клубова замерена је лоша и неубедљива игра у финишу квалификација, као и непозивање одређених, пре свега, младих играча (Сергеј Милинковић-Савић, Андрија Живковић...). Везиста Лација нашао се на Крстајићевом списку што, из за сада непознатих разлога, није случај са Живковићем. 

У међувремену, ФСС и даље тражи будућег селектора – иако проблем представља јак уговор у Кини, први пик је остао Драган Стојковић Пикси. 

Осим њега, спомињу се имена и Владимира Вајса, бившег селектора Словачке којем је на крају квалификација истекао уговор са ФС Грузије, али и актуелног селектора Црне Горе Љубише Тумбаковића.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ален

31.10.2017 16:55

Свака цаст Муслине,ниси дозволио да ти менадзери састављају тим!

ОДГОВОРИТЕ