BBC se pita: Prvi su u grupi, a otpustili selektora?!

Fudbaleri Srbije ostali su bez selektora posle plasmana na Svetsko prvenstvo, što su ispratili i strani mediji.

Fudbal 31.10.2017 | 14:15
BBC se pita: Prvi su u grupi, a otpustili selektora?!
Slavoljub Muslin od ponedeljka nije selektor ’Orlova’ jer je sa njim sporazumno raskinut ugovor, saopštio je Fudbalski savez, a vršilac dužnosti će biti Mladen Krstajić.

Muslin je kratko otkrio da je zbog neslaganja oko toga kako bi trebalo da izgleda tim Srbije došlo do sporazumnog raskida saradnje, a novinari britanskog BBC i dalje ne razumeju ovakav ishod.

"Završiš prvi u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo. Plasiraš na prvo veliko takmičenje posle osam godina. Otpustiš trenera?", zapitali su se Britanci. 

Nezvanično, bivšem treneru Crvene zvezde i brojnih evropskih klubova zamerena je loša i neubedljiva igra u finišu kvalifikacija, kao i nepozivanje određenih, pre svega, mladih igrača (Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković...). Vezista Lacija našao se na Krstajićevom spisku što, iz za sada nepoznatih razloga, nije slučaj sa Živkovićem. 

U međuvremenu, FSS i dalje traži budućeg selektora – iako problem predstavlja jak ugovor u Kini, prvi pik je ostao Dragan Stojković Piksi. 

Osim njega, spominju se imena i Vladimira Vajsa, bivšeg selektora Slovačke kojem je na kraju kvalifikacija istekao ugovor sa FS Gruzije, ali i aktuelnog selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Alen

31.10.2017 16:55

Svaka cast Musline,nisi dozvolio da ti menadzeri sastavljaju tim!

ODGOVORITE