ЛЕ: Вујадин Савић игра у Лондону!

Издржао сам тренинг, не осећам бол у примицачу“, поручује за наш портал Звездин штопер.

Фудбал 31.10.2017 | 12:15
ЛЕ: Вујадин Савић игра у Лондону!
Уздах олакшања у Црвеној звезди уочи пута за Лондон! Тренер српског вицешампионаВладан Милојевић моћи ће на Емирејтсу да рачуна на једног од кључних играча црвено-белих, Вујадина Савића.

Искусни штопер се повредио током београдског дуела са Арсеналом, али је после паузе данас издржао тренинг. Довољно за закључак да ће у четвртак веће поново водити жестоке дуеле са Жируом.

„Не осећам никакав бол у примицачу, делује да је све супер. Издржао сам данас цео тренинг без проблема. Пре тога сам три дана трчао са стране. Требало би да будем спреман за Арсенал“, поручио је Вујадин Савић за наш портал.

Високи дефанзивац наметнуо се као један од вођа ове екипе. Иза њега су сјајна партије против Спарте и Краснодара. Прескочио је утакмицу у Келну, а висок ниво задржао је и у београдском судару са Арсеналом. Тада је средином другог полувремена уступио место Срђану Бабићу.

Поред Савића стручни штаб црвено-белих моћи ће да се ослони на услуге Немање Милића.Један од специјалаца Владана Милојевића је био на клупи против Земуна. Данас је попут Савића тренирао са осталим играчима који су били на клупи или ван протокола. Велики део првотимаца Црвене звезде посетио је хиербаричну комору на Бањици.

Занимљиво је да су после тријумфа у Земуну фудбалери Црвене звезде колективно отишли у позориште и гледали представу „Пази с киме спаваш“.

„Лепо је било. Наравно да је кривац моја супруга, којој је поверена једна од главних улога“,поручио је Савић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар