LE: Vujadin Savić igra u Londonu!

Izdržao sam trening, ne osećam bol u primicaču“, poručuje za naš portal Zvezdin štoper.

Fudbal 31.10.2017 | 12:15
LE: Vujadin Savić igra u Londonu!
Uzdah olakšanja u Crvenoj zvezdi uoči puta za London! Trener srpskog vicešampionaVladan Milojević moći će na Emirejtsu da računa na jednog od ključnih igrača crveno-belih, Vujadina Savića.

Iskusni štoper se povredio tokom beogradskog duela sa Arsenalom, ali je posle pauze danas izdržao trening. Dovoljno za zaključak da će u četvrtak veće ponovo voditi žestoke duele sa Žiruom.

„Ne osećam nikakav bol u primicaču, deluje da je sve super. Izdržao sam danas ceo trening bez problema. Pre toga sam tri dana trčao sa strane. Trebalo bi da budem spreman za Arsenal“, poručio je Vujadin Savić za naš portal.

Visoki defanzivac nametnuo se kao jedan od vođa ove ekipe. Iza njega su sjajna partije protiv Sparte i Krasnodara. Preskočio je utakmicu u Kelnu, a visok nivo zadržao je i u beogradskom sudaru sa Arsenalom. Tada je sredinom drugog poluvremena ustupio mesto Srđanu Babiću.

Pored Savića stručni štab crveno-belih moći će da se osloni na usluge Nemanje Milića.Jedan od specijalaca Vladana Milojevića je bio na klupi protiv Zemuna. Danas je poput Savića trenirao sa ostalim igračima koji su bili na klupi ili van protokola. Veliki deo prvotimaca Crvene zvezde posetio je hierbaričnu komoru na Banjici.

Zanimljivo je da su posle trijumfa u Zemunu fudbaleri Crvene zvezde kolektivno otišli u pozorište i gledali predstavu „Pazi s kime spavaš“.

„Lepo je bilo. Naravno da je krivac moja supruga, kojoj je poverena jedna od glavnih uloga“,poručio je Savić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar