Михајловић? Нисам никад хтио да га смијеним!

Тренер Торина повратио поверење председника Каира. Питање је докле. . .

Фудбал 02.11.2017 | 08:00
Михајловић? Нисам никад хтио да га смијеним!
У италијанском фудбалу је уврежено мишљење - када те председник јавно подржи у медијима, обично после тога следи - отказ. Синиша Михајловић је урадио што је до њега, победио Каљари синоћ (2:1) и купио себи време на клупи Торина.

Председник Гранате Урбано Каиро је после меча истакао да стоји иза Србина.

"Искрено смо се загрлили пре утакмице, Синиша је осетио моју искрену подршку. Нисам никада разматрао смену тренера. Налазимо се на седмој позицији са Фјорентином и Миланом, било је ужасних утакмица као против Вероне и Кротонеа, али екипа се разуме с тренером, враћа се самопоуздање, што није било случај на претходним мечевима", рекао је Каиро.

Први човек подвлачи да се све променило, али тражи серије победа и боље резутлате.

"Видео сам синоћ офанзивни Торино и то је нешто што ми се стварно свиђа. То је право срце овог клуба. Али, морамо да насатавимо да побеђујемо чак и против великих тимова као што је Интер, а коме гостујемо следеће недеље. Такође, победе када нам суди Калварезе вреде двоструко, јер се то ретко дешава", закључио је Урбано Каиро и пецнуо главног судију синоћног меча. 

Михајловић истиче да осећа подршку тренера.

"Увек сам осећао подршку управе и председника. Што је више гласина о мојој будућноти, све је мање сумње да ли остајем на клупи. Да нисмо победили Каљари то би било лоше и незаслужено. Вратили смо се где смо желели, на место које води у Лигу Европе, тим је уједињен, али мора стално да расте и напредује", поручио је Михајловић.

Видећемо колико ће његов Торино порасти до гостовања Интеру наредног викенда...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар