Ал Келаифи баш мрзи Барсу?!

Кутињо апсолутни приоритет ПСЖ-а! Ливерпул ће да добије - колико год да тражи!

Фудбал 04.11.2017 | 17:00
Ал Келаифи баш мрзи Барсу?!
Можда јесте теорија у стилу оних завереничких, али многи су Пари Сен Жерменову "крађу"Нејмара протумачили као жељу Насера Ал Келаифија да се Барселони осети за оних 1:6 у Лиги шампиона. Ал Келаифи није навикао на такве шамаре, шеици су навикли да добију све што пожеле. А власник Светаца сада је пожелео - Филипеа Кутиња.

Информацију је још пре два дана објавио каталонски Спорт, који је међу првима емитовао и вест да Нејмар жели да иде из Барселоне. Сада тврди да Кутињо није Нејмар и да га новац не занима толико. Наравно, Каталонци тврде да га занима само Барселона, која је још од одласка Нејмара баш Кутињово име заокружила као прву жељу за наследника бразилског аса.

Ливерпул није попустио, јер није имао времена да пронађе адекватну замену у финишу прелазног рока, али су сви медији наставили да пишу о Барсиној жељи да на лето закључи посао. И све је ишло ка томе све док се опет у целу приче није умешао Пари Сен Жермен. Француски медији данас потврђују - Кутињо јесте Ал Келаифијев пик за лето 2018. године.

Спортски директор Светаца Антеро Енрике и Кутињов менаџер Кира Јорабчијан већ су према информацијама Телефоота у понедељак у Лондону разговарали о могућности да се Бразилац пресели у Француску.

Наравно, Пари Сен Жермен би могао да прво заради паре за обештећење продајом не једног, него више играча. Овај пут неће тако лако превеслати Уефина правила о финансијском фер плеју. Ливерпул Кутиња не би пустио без обештећења од 150.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар