Al Kelaifi baš mrzi Barsu?!

Kutinjo apsolutni prioritet PSŽ-a! Liverpul će da dobije - koliko god da traži!

Fudbal 04.11.2017 | 17:00
Al Kelaifi baš mrzi Barsu?!
Možda jeste teorija u stilu onih zavereničkih, ali mnogi su Pari Sen Žermenovu "krađu"Nejmara protumačili kao želju Nasera Al Kelaifija da se Barseloni oseti za onih 1:6 u Ligi šampiona. Al Kelaifi nije navikao na takve šamare, šeici su navikli da dobiju sve što požele. A vlasnik Svetaca sada je poželeo - Filipea Kutinja.

Informaciju je još pre dva dana objavio katalonski Sport, koji je među prvima emitovao i vest da Nejmar želi da ide iz Barselone. Sada tvrdi da Kutinjo nije Nejmar i da ga novac ne zanima toliko. Naravno, Katalonci tvrde da ga zanima samo Barselona, koja je još od odlaska Nejmara baš Kutinjovo ime zaokružila kao prvu želju za naslednika brazilskog asa.

Liverpul nije popustio, jer nije imao vremena da pronađe adekvatnu zamenu u finišu prelaznog roka, ali su svi mediji nastavili da pišu o Barsinoj želji da na leto zaključi posao. I sve je išlo ka tome sve dok se opet u celu priče nije umešao Pari Sen Žermen. Francuski mediji danas potvrđuju - Kutinjo jeste Al Kelaifijev pik za leto 2018. godine.

Sportski direktor Svetaca Antero Enrike i Kutinjov menadžer Kira Jorabčijan već su prema informacijama Telefoota u ponedeljak u Londonu razgovarali o mogućnosti da se Brazilac preseli u Francusku.

Naravno, Pari Sen Žermen bi mogao da prvo zaradi pare za obeštećenje prodajom ne jednog, nego više igrača. Ovaj put neće tako lako preveslati Uefina pravila o finansijskom fer pleju. Liverpul Kutinja ne bi pustio bez obeštećenja od 150.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar