ЛШ: Покетино пред дилемом - на Реал са или без Кејна?!

Најбољи стрелац Тотенхема није у потпуности санирао повреду задње ложе.

Фудбал 31.10.2017 | 10:15
ЛШ: Покетино пред дилемом - на Реал са или без Кејна?!
Дуел Тотенхема и Реала у среду увече биће један од дербија 4. кола Лиге шампиона, а уједно и врло важан, јер би евентуални победник био врло близу освајања првог места у групи, односно повлашћене позиције приликом жреба осмине финала.

Домаћину би много значило да се Хари Кејн врати у поставу после пропуштеног гостовања Манчестер јунајтеду, али је његов статус за предстојећи меч још под знаком питања.

"Донећемо најбољу одлуку за све, у договору са лекарима и играчем. Није последња утакмица у сезони, па да кажемо 'ОК, играј сада, а после можеш на одмор'. Лично, имам добар осећај, али то није важно, важно је како се Хари осећа", изјавио је менаџер Тотенхема Маурисио Покетино.

Кејн је после традиционално лошег почетка сезоне успео да у септембру и октобру постигне осам голова на шест мечева Премијер лиге и пет голова у три кола Лиге шампиона - укупно 13/9.

"Певци" су трећи на првенственој табели, са осам бодова мање од Манчестер ситија, док у групи Лиге шампиона имају седам бодова, као и Реал, а Борусија Дортмунд и АПОЕЛ тек по један.

Пре две недеље на стадиону "Сантјаго Бернабеу" резултат је био 1:1 (1:1). Тотенхем је повео аутоголом Варана, а изједначио је Кристијано Роналдо из пенала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар