LŠ: Poketino pred dilemom - na Real sa ili bez Kejna?!

Najbolji strelac Totenhema nije u potpunosti sanirao povredu zadnje lože.

Fudbal 31.10.2017 | 10:15
LŠ: Poketino pred dilemom - na Real sa ili bez Kejna?!
Duel Totenhema i Reala u sredu uveče biće jedan od derbija 4. kola Lige šampiona, a ujedno i vrlo važan, jer bi eventualni pobednik bio vrlo blizu osvajanja prvog mesta u grupi, odnosno povlašćene pozicije prilikom žreba osmine finala.

Domaćinu bi mnogo značilo da se Hari Kejn vrati u postavu posle propuštenog gostovanja Mančester junajtedu, ali je njegov status za predstojeći meč još pod znakom pitanja.

"Donećemo najbolju odluku za sve, u dogovoru sa lekarima i igračem. Nije poslednja utakmica u sezoni, pa da kažemo 'OK, igraj sada, a posle možeš na odmor'. Lično, imam dobar osećaj, ali to nije važno, važno je kako se Hari oseća", izjavio je menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

Kejn je posle tradicionalno lošeg početka sezone uspeo da u septembru i oktobru postigne osam golova na šest mečeva Premijer lige i pet golova u tri kola Lige šampiona - ukupno 13/9.

"Pevci" su treći na prvenstvenoj tabeli, sa osam bodova manje od Mančester sitija, dok u grupi Lige šampiona imaju sedam bodova, kao i Real, a Borusija Dortmund i APOEL tek po jedan.

Pre dve nedelje na stadionu "Santjago Bernabeu" rezultat je bio 1:1 (1:1). Totenhem je poveo autogolom Varana, a izjednačio je Kristijano Ronaldo iz penala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar