Добра вијест за Баварце: Враћају се нападачи!

Навијачи Бајерна могу да одахну пред утакмицу 4. кола Лиге шампиона.

Фудбал 31.10.2017 | 08:45
Добра вијест за Баварце: Враћају се нападачи!
Роберт Левандовски и Кингсли Коман требало би да буду у конкуренцији за тим Бајерн Минхена против Селтика у уторак у Глазгову, у утакмици 4. кола Лиге шампиона.

"Нисам желео да ризикујем у суботу, осетио сам као да је грч. Није лоше. Ова сезона је заиста била јако тешка за мене. Играо сам и за Бајерн и за Пољску на свака три дана. Ниједан играч не може да игра 90 минута у свакој утакмици, али у овом тренутку нема друге опције. Немамо резерву на мом месту у Бајерну", изјавио је голгетер Бавараца за "Билд", док је о Французу говорио тренер Јуп Хајнкес:

"Кингсли има проблем са мишићима колена и бутина, нисам желео да ризикујем. Надам се да ће моћи да игра против Селтика", рекао је искусни стратег.

Подсетимо, Левандовски је у суботу против Лајпцига (Бајерн победио 2:0) напустио игру у 45. минуту, док Коман уопште није био у протоколу.

Од раније су повређени Томас Милер и Франк Рибери, па су се навијачи Бајерна забринули како ће изгледати тим против Селтика.

Чини се да разлога за бригу, ипак, нема...

"За мене је Глазгов једнако важан као и следећа утакмица Бундеслиге против Борусије Дортмунд. Морамо да победимо", додао је Левандовски, чиме је показао жељу да заигра у уторак.

Екипа из Минхена је тренутно на другом месту Групе Б Лиге шампиона са шест бодова, три мање од водећег Пари Сен Жермена, а исто толико више од трећепласираног Селтика. На зачељу је Андерлехт који је поражен у све три утакмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар