Dobra vijest za Bavarce: Vraćaju se napadači!

Navijači Bajerna mogu da odahnu pred utakmicu 4. kola Lige šampiona.

Fudbal 31.10.2017 | 08:45
Dobra vijest za Bavarce: Vraćaju se napadači!
Robert Levandovski i Kingsli Koman trebalo bi da budu u konkurenciji za tim Bajern Minhena protiv Seltika u utorak u Glazgovu, u utakmici 4. kola Lige šampiona.

"Nisam želeo da rizikujem u subotu, osetio sam kao da je grč. Nije loše. Ova sezona je zaista bila jako teška za mene. Igrao sam i za Bajern i za Poljsku na svaka tri dana. Nijedan igrač ne može da igra 90 minuta u svakoj utakmici, ali u ovom trenutku nema druge opcije. Nemamo rezervu na mom mestu u Bajernu", izjavio je golgeter Bavaraca za "Bild", dok je o Francuzu govorio trener Jup Hajnkes:

"Kingsli ima problem sa mišićima kolena i butina, nisam želeo da rizikujem. Nadam se da će moći da igra protiv Seltika", rekao je iskusni strateg.

Podsetimo, Levandovski je u subotu protiv Lajpciga (Bajern pobedio 2:0) napustio igru u 45. minutu, dok Koman uopšte nije bio u protokolu.

Od ranije su povređeni Tomas Miler i Frank Riberi, pa su se navijači Bajerna zabrinuli kako će izgledati tim protiv Seltika.

Čini se da razloga za brigu, ipak, nema...

"Za mene je Glazgov jednako važan kao i sledeća utakmica Bundeslige protiv Borusije Dortmund. Moramo da pobedimo", dodao je Levandovski, čime je pokazao želju da zaigra u utorak.

Ekipa iz Minhena je trenutno na drugom mestu Grupe B Lige šampiona sa šest bodova, tri manje od vodećeg Pari Sen Žermena, a isto toliko više od trećeplasiranog Seltika. Na začelju je Anderleht koji je poražen u sve tri utakmice.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar