ДНС: Коалиција није у питању

У Демократском народном савезу Требиње тврде да нису истомишљеници са СНСД-ом о свим питањима, али да то не значи да је у питању коалиција на локалном нивоу.

Република Српска 30.10.2017 | 16:02
ДНС: Коалиција није у питању
Одборник ДНС-а и предсједник Градског одбора те странке у Требињу Петар Иванковић није присуствовао посљедњој сједници Скупштине града Требиње на којој потпредсједник Парламента ДНС-ов Бојан Шапурић није гласао за дневни ред, након чега су се појавиле спекулације да је та странка незадовљна унутар владајуће коалиције. Управо због тога у ДНС-у су се огласили да се ради о неистини и да све функционише у најбољем реду.

“Ја не знам стварно због чега се дигла бука или прашина што одборник ДНС-а није гласао само за једну тачку дневног реда. Одмах су почеле приче да је Пеко Иванковић намјерно избјегао Скупштину, што није тачно и да коалиција пуца, што нема везе са правим стањем. Истина је да смо још прије годину дана подржавали коалиционе партнере”, истакао је Иванковић.

Он тврди да ДНС и СНСД не морају да се слажу о свим питањима, али и да нема говора да се ради о било каквом уцјењивању.

“Ви сте свједоци да сам и ја знао да гласам против за поједине тачке за које сам мислио да је требало другачије формулисати. Ту нема великих разлога да би се доводила скупштинске већина у питање. ДНС никада није дјеловао уцјењивачки, нити ће”, додао је Иванковић.

Конфернецији за новинаре присуствовао је и други одборник у Скупштини града и потпредсједник Парламента Бојан Шапурић, али се он није оглашавао о посљедњим дешавањима.



БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БОБА

30.10.2017 15:17

НАЈ БОЉЕ СЕ СЛАЖУ КАД ДОНОСЕ ЗАКОНЕ .ОНДА СУ ИТЕКАКО БИТАН ФАКТОР АЛИ НАРАВНО ЗА СЕБЕ ЛИЧНО. ОНИ НАРОД НИТИ СЛУШАЈУ НИТИ УВАЖАВАЈУ. ОБЕЋАВАЈУ КУЛЕ И ГРАДОВЕ. НАПРИМЈЕР АСВАЛТИРАЋЕМО ВАМ ПУТ АКО ЗА МЕНЕ ГЛАСАТЕ. ЗНАЧИ ЗА ЊЕГОВО БОГАЋЕЊЕ .ПА ЗНА СЕ КАКО СЕ АСВАЛТИРАЈУ ПУТЕВИ СРАМОТА МЕ ИХ СЛУШАТИ. НЕ КА ИМ ЋАЋА ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ ЈА НИТИ САМ ИМ ЋАЋА НИ МАТЕР.НИШТА НАМ НЕ ФУНКЦИЈОНИШЕ ТАЧКА.МОЖДА ИМАЈУ ТРИ ЧОВЈЕКА ЗБОГ КОЈИ БИХ ГЛАСАЛА А ОВО СВЕ У АД АКТА.МОЖДА НАМ СЕ ПОЈАВИ ЈЕДАН ПЕРНАР .ТО ЈЕ НЕ МОГУЋА МИСИЈА .ПОЗДРАВ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре боба

30.10.2017 15:56

Нај се увијек писе заједно Боба. Најбољи, најгори,најбоба ...итд итд. Без икакве увреде.

Name

ре Ре боба

30.10.2017 17:09

Видис опет знас знацење ријеци и ако није правилно написано.Сто знаци да си толико писмен не би знао знацење наведени ријеци.

Name

БОБА

30.10.2017 16:23

ПОЗДРАВ ЗА РЕ. ЈА ИМАМ ДИВНО КУЧЕ ЗОВЕ СЕ РЕ БЕЗ УВРЕДЕ.ДИВНО ИМЕ ОЧАРАНА САМ.У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ПРИХВАТАМ КРИТИКЕ АЛИ СИГУРНО МАЊЕ ГРИЈЕШИМ ОД НАШЕ БАЈНЕ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ.ХВАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киви

30.10.2017 22:02

СВЕ цеститке .Право си им спустила за РЕЕЕЕЕЕЕ.

Name

днс секта

30.10.2017 19:37

Днс је у потпуном расулу.

ОДГОВОРИТЕ