DNS: Koalicija nije u pitanju

U Demokratskom narodnom savezu Trebinje tvrde da nisu istomišljenici sa SNSD-om o svim pitanjima, ali da to ne znači da je u pitanju koalicija na lokalnom nivou.

Republika Srpska 30.10.2017 | 16:02
DNS: Koalicija nije u pitanju
Odbornik DNS-a i predsjednik Gradskog odbora te stranke u Trebinju Petar Ivanković nije prisustvovao posljednjoj sjednici Skupštine grada Trebinje na kojoj potpredsjednik Parlamenta DNS-ov Bojan Šapurić nije glasao za dnevni red, nakon čega su se pojavile spekulacije da je ta stranka nezadovljna unutar vladajuće koalicije. Upravo zbog toga u DNS-u su se oglasili da se radi o neistini i da sve funkcioniše u najboljem redu.

“Ja ne znam stvarno zbog čega se digla buka ili prašina što odbornik DNS-a nije glasao samo za jednu tačku dnevnog reda. Odmah su počele priče da je Peko Ivanković namjerno izbjegao Skupštinu, što nije tačno i da koalicija puca, što nema veze sa pravim stanjem. Istina je da smo još prije godinu dana podržavali koalicione partnere”, istakao je Ivanković.

On tvrdi da DNS i SNSD ne moraju da se slažu o svim pitanjima, ali i da nema govora da se radi o bilo kakvom ucjenjivanju.

“Vi ste svjedoci da sam i ja znao da glasam protiv za pojedine tačke za koje sam mislio da je trebalo drugačije formulisati. Tu nema velikih razloga da bi se dovodila skupštinske većina u pitanje. DNS nikada nije djelovao ucjenjivački, niti će”, dodao je Ivanković.

Konferneciji za novinare prisustvovao je i drugi odbornik u Skupštini grada i potpredsjednik Parlamenta Bojan Šapurić, ali se on nije oglašavao o posljednjim dešavanjima.



BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BOBA

30.10.2017 15:17

NAJ BOLJE SE SLAŽU KAD DONOSE ZAKONE .ONDA SU ITEKAKO BITAN FAKTOR ALI NARAVNO ZA SEBE LIČNO. ONI NAROD NITI SLUŠAJU NITI UVAŽAVAJU. OBEĆAVAJU KULE I GRADOVE. NAPRIMJER ASVALTIRAĆEMO VAM PUT AKO ZA MENE GLASATE. ZNAČI ZA NJEGOVO BOGAĆENJE .PA ZNA SE KAKO SE ASVALTIRAJU PUTEVI SRAMOTA ME IH SLUŠATI. NE KA IM ĆAĆA IZLAZI NA IZBORE JA NITI SAM IM ĆAĆA NI MATER.NIŠTA NAM NE FUNKCIJONIŠE TAČKA.MOŽDA IMAJU TRI ČOVJEKA ZBOG KOJI BIH GLASALA A OVO SVE U AD AKTA.MOŽDA NAM SE POJAVI JEDAN PERNAR .TO JE NE MOGUĆA MISIJA .POZDRAV ZA NJEGA.

ODGOVORITE
Name

Re boba

30.10.2017 15:56

Naj se uvijek pise zajedno Boba. Najbolji, najgori,najboba ...itd itd. Bez ikakve uvrede.

Name

re Re boba

30.10.2017 17:09

Vidis opet znas znacenje rijeci i ako nije pravilno napisano.Sto znaci da si toliko pismen ne bi znao znacenje navedeni rijeci.

Name

BOBA

30.10.2017 16:23

POZDRAV ZA RE. JA IMAM DIVNO KUČE ZOVE SE RE BEZ UVREDE.DIVNO IME OČARANA SAM.U SVAKOM SLUČAJU PRIHVATAM KRITIKE ALI SIGURNO MANJE GRIJEŠIM OD NAŠE BAJNE PREDSJEDNICE.HVALA.

ODGOVORITE
Name

kivi

30.10.2017 22:02

SVE cestitke .Pravo si im spustila za REEEEEEE.

Name

dns sekta

30.10.2017 19:37

Dns je u potpunom rasulu.

ODGOVORITE