Матић: За титулу Премијер лиге нам треба...

Српски фудбалер Немања Матић каже да је његовој екипи потребно да не "просипа" бодове у утакмицама са слабијим екипама ако жели до титуле у Премијер лиги.

Фудбал 01.11.2017 | 08:00
Матић: За титулу Премијер лиге нам треба...
Његов Манчестер Јунајтед је у суботу победио Тотенхем са 1:0 голом Марсијала у 81. минуту.

Тотенхем и ове сезоне игра у одличној форми на крилима Харија Кејна, али су се победи радовали у манчестерском табору.

"Они су веома важни. Мислим да се титуле освајају у 'малим утакмицама', али ако желите да будете први морате да побеђујете и у оваквим утакмицама, а посебно када играте код куће не смете да 'просипате' бодове. Важно нам је јер смо под притиском, али смо успели да дамо гол и победимо. И они су имали једну добру шансу, али смо ми имали и Линдгарда у контри", рекао је Матић, преноси британски МЕН.

Манчестер Јунајтед је на почетку сезоне био први у Премијер лиги. Међутим, пораз од Хадерсфилда пре девет дана 2:1 и још два нерешена резултата избацила су Манчестер сити на прво место са девет победа и једним ремијем уз пет бодова вишка у односу на "Црвене ђаволе".

"Тешко је рећи после десет утакмица да ће неко бити шампион. За две утакмице се све може променити. Мислим да ће пет, или шест тимова бити у конкуренцији, а ако сада нешто кажем сигурно ћу погрешити", истиче Матић.

По његовом мишљењу су уз Сити и Јунајтед ту још и Арсенал Ливерпул и Челси и Тотенхем, а тренутно је задовољан другим местом на коме се "Ђаволи" налазе са 23 бода.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар