Matić: Za titulu Premijer lige nam treba...

Srpski fudbaler Nemanja Matić kaže da je njegovoj ekipi potrebno da ne "prosipa" bodove u utakmicama sa slabijim ekipama ako želi do titule u Premijer ligi.

Fudbal 01.11.2017 | 08:00
Matić: Za titulu Premijer lige nam treba...
Njegov Mančester Junajted je u subotu pobedio Totenhem sa 1:0 golom Marsijala u 81. minutu.

Totenhem i ove sezone igra u odličnoj formi na krilima Harija Kejna, ali su se pobedi radovali u mančesterskom taboru.

"Oni su veoma važni. Mislim da se titule osvajaju u 'malim utakmicama', ali ako želite da budete prvi morate da pobeđujete i u ovakvim utakmicama, a posebno kada igrate kod kuće ne smete da 'prosipate' bodove. Važno nam je jer smo pod pritiskom, ali smo uspeli da damo gol i pobedimo. I oni su imali jednu dobru šansu, ali smo mi imali i Lindgarda u kontri", rekao je Matić, prenosi britanski MEN.

Mančester Junajted je na početku sezone bio prvi u Premijer ligi. Međutim, poraz od Hadersfilda pre devet dana 2:1 i još dva nerešena rezultata izbacila su Mančester siti na prvo mesto sa devet pobeda i jednim remijem uz pet bodova viška u odnosu na "Crvene đavole".

"Teško je reći posle deset utakmica da će neko biti šampion. Za dve utakmice se sve može promeniti. Mislim da će pet, ili šest timova biti u konkurenciji, a ako sada nešto kažem sigurno ću pogrešiti", ističe Matić.

Po njegovom mišljenju su uz Siti i Junajted tu još i Arsenal Liverpul i Čelsi i Totenhem, a trenutno je zadovoljan drugim mestom na kome se "Đavoli" nalaze sa 23 boda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar