Звезда Је ли то Кокеза наредио да Партизан буде првак?!

Након утакмице Партизана и Борца у Чачку огласила се и Црвена звезда. Звезда је реаговала саопштењем у коме наводи да се за титулу бори са Партизаном и ФСС.

Фудбал 30.10.2017 | 12:00
Звезда Је ли то Кокеза наредио да Партизан буде првак?!
Партизан је победио Борац у Чачку са 2:1, голом Зорана Тошића у 97. минуту, а у Звезди суђење на том мечу описују као "бруку".

Осим тога, питају се због чега председнику Фудбалског савеза Србије Славиши Кокези смета успешна Црвена звезда.

"Срамна спрега ФСС и ФК Партизан се наставља. Судијска брука која се десила вечерас у Чачку само је наставак сценарија и режије из прошле сезоне када је Црвеној Звезди која је читаву сезону била прва на табели са шест бодова предности, титула отета у финишу првенства. 

Ћутали смо и трпели ево 15 утакмица ове сезоне, али на ћутање немамо више право због армије Звездиних навијача, због славне историје нашег клуба и велике будућности коју планирамо. 

Нека свима буде јасно да имамо два противника у борби за титулу: Партизан и ФСС и да ће све учинити да нас зауставе. Зато позивамо Звездаше да сада буду уз клуб свом снагом јер се морамо сачувати од ове подмукле кампање да се Звезда сруши. 

Пљачка у режији ФСС се наставља и ове сезоне, из утакмице у утакмицу ФК Партизан има судијску помоћ и ветар у ледја. Све је исто као у време бившег председника ФСС. У ствари сада је још горе, садашњи председник ФСС директно и делегира и оцењује судије Суперлиге, а то што се он крије иза разних комисија не може никога да превари. 

Постављамо отворено питање председнику ФСС: да ли је његово наредјење и ове сезоне да ФК Партизан мора бити шампион. Да ли њему успешна Црвена Звезда толико смета да он не дозвољава Црвеној Звезди да буде шампион?", наводи се у саопштењу Звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар