Zvezda Je li to Kokeza naredio da Partizan bude prvak?!

Nakon utakmice Partizana i Borca u Čačku oglasila se i Crvena zvezda. Zvezda je reagovala saopštenjem u kome navodi da se za titulu bori sa Partizanom i FSS.

Fudbal 30.10.2017 | 12:00
Zvezda Je li to Kokeza naredio da Partizan bude prvak?!
Partizan je pobedio Borac u Čačku sa 2:1, golom Zorana Tošića u 97. minutu, a u Zvezdi suđenje na tom meču opisuju kao "bruku".

Osim toga, pitaju se zbog čega predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi smeta uspešna Crvena zvezda.

"Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj Zvezdi koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva. 

Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo. 

Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši. 

Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u ledja. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari. 

Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naredjenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena Zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj Zvezdi da bude šampion?", navodi se u saopštenju Zvezde.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar