Трамп поново критикује истрагу

Амерички предсједник Доналд Трамп је, поводом истраге о наводним везама његових сарадника са Русијом, на Твитеру изнио нове критике на рачун Хилари Клинтон.

Свијет 30.10.2017 | 07:29
Трамп поново критикује истрагу
Он је навео да, у вези са тиме, "чињенице избијају".

"Учините нешто", написао је он у свом твиту, преноси АП.

Он је то учинио након извјештаја телевизије ЦНН да је савезна велика порота у Вашингтону одобрила прве оптужнице у кривичној истрази о руском наводном мијешању у америчке изборе, а коју предводи специјални истеажитељ Роберт Мјулер.

Амерички медији су најавили да ће Мјулерова канцеларија данас објавити детаље оптужнице која је произашла из те истраге.

Иако сам Мјулер није ништа јавно рекао о томе, медији наводе да је велика порота у Вашингтону, која сарађује са истражитељем, одобрила прве оптужнице из његове истраге о могућем дослуху између чланова Трампове кампање и Москве.

У твитовима Трамп је навео да је кампања Клинтонове помогла финансирање политичког истраживања о Трампу, што је покренуло тврдње о његовим везама са Русијом.

"Они траже телефонски дослух Трамп/Русија, који не постоји. Демократе користе овај ужасан и лош по нашу земљу лов на вјештице за злу политику, међутим Русија сада узвраћа као никада прије. Има превише кривих међу демократама и сада чињенице избијају. Учините нешто", написао је Трамп.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СИЈУКС

30.10.2017 06:57

ПОЛИТИКА ГДЈЕ ГОД И БИЛО КАД УВИЈЕК ЈЕ ПРЉАВА. ИЗУЗЕТАК, ГАНДИ ЈЕ БИО ИЗУЗЕТАК. ЛИДЕРСКУ НЕПОКВАРЕНОСТ ГАНДИЈЕВСКОГ ТИПА ПОСЈЕДУЈЕ ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА. САМО, ДА ЛИ НАРОД ПРЕПОЗНАЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

30.10.2017 09:59

Клинтонови иза себе имају војноиндустријски лоби.Трамп није за варијанту запоцињања ратова.У Сирији и Ираку рат скоро па стао,потросња орузја скроз мала.Под хитно треба неки нови рат.И оних 60 крстарецих ракета пре пар мјесеци био је неки компромис да их умири мало али нервоза опет расте.Исти тај лоби је убио и Кенедија јер је коцио ратове.Трамп сада отвара дисије Кенеди јер се пласи да му исту ствар спремају.У Америци тренутно букти тихи рат војног и економског лобија.Трамп предводи економски док се војни неце либити свих средстава да га склони па макар и као Кенедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

30.10.2017 17:01

Американци се мјесају у изборе у цијелом свијету, а сада је смак свијета сто су се Руси мало умијесали у њихове изборе.

ОДГОВОРИТЕ