Tramp ponovo kritikuje istragu

Američki predsjednik Donald Tramp je, povodom istrage o navodnim vezama njegovih saradnika sa Rusijom, na Tviteru iznio nove kritike na račun Hilari Klinton.

Svijet 30.10.2017 | 07:29
Tramp ponovo kritikuje istragu
On je naveo da, u vezi sa time, "činjenice izbijaju".

"Učinite nešto", napisao je on u svom tvitu, prenosi AP.

On je to učinio nakon izvještaja televizije CNN da je savezna velika porota u Vašingtonu odobrila prve optužnice u krivičnoj istrazi o ruskom navodnom miješanju u američke izbore, a koju predvodi specijalni isteažitelj Robert Mjuler.

Američki mediji su najavili da će Mjulerova kancelarija danas objaviti detalje optužnice koja je proizašla iz te istrage.

Iako sam Mjuler nije ništa javno rekao o tome, mediji navode da je velika porota u Vašingtonu, koja sarađuje sa istražiteljem, odobrila prve optužnice iz njegove istrage o mogućem dosluhu između članova Trampove kampanje i Moskve.

U tvitovima Tramp je naveo da je kampanja Klintonove pomogla finansiranje političkog istraživanja o Trampu, što je pokrenulo tvrdnje o njegovim vezama sa Rusijom.

"Oni traže telefonski dosluh Tramp/Rusija, koji ne postoji. Demokrate koriste ovaj užasan i loš po našu zemlju lov na vještice za zlu politiku, međutim Rusija sada uzvraća kao nikada prije. Ima previše krivih među demokratama i sada činjenice izbijaju. Učinite nešto", napisao je Tramp.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

SIJUKS

30.10.2017 06:57

POLITIKA GDJE GOD I BILO KAD UVIJEK JE PRLJAVA. IZUZETAK, GANDI JE BIO IZUZETAK. LIDERSKU NEPOKVARENOST GANDIJEVSKOG TIPA POSJEDUJE VUKOTA GOVEDARICA. SAMO, DA LI NAROD PREPOZNAJE.

ODGOVORITE
Name

Zool

30.10.2017 09:59

Klintonovi iza sebe imaju vojnoindustrijski lobi.Tramp nije za varijantu zapocinjanja ratova.U Siriji i Iraku rat skoro pa stao,potrosnja oruzja skroz mala.Pod hitno treba neki novi rat.I onih 60 krstarecih raketa pre par mjeseci bio je neki kompromis da ih umiri malo ali nervoza opet raste.Isti taj lobi je ubio i Kenedija jer je kocio ratove.Tramp sada otvara disije Kenedi jer se plasi da mu istu stvar spremaju.U Americi trenutno bukti tihi rat vojnog i ekonomskog lobija.Tramp predvodi ekonomski dok se vojni nece libiti svih sredstava da ga skloni pa makar i kao Kenedija.

ODGOVORITE
Name

Mile

30.10.2017 17:01

Amerikanci se mjesaju u izbore u cijelom svijetu, a sada je smak svijeta sto su se Rusi malo umijesali u njihove izbore.

ODGOVORITE