Мијаиловић: Партизан доводи и четворку!

Биће то велико изненађење! Први човек црно-белих рекао и да верује како ће постићи договор са Душком Вујошевићем о исплати дуга.

Кошарка 31.10.2017 | 15:30
Мијаиловић: Партизан доводи и четворку!
Кошаркашки клуб Партизан недавно је ангажовао центра Самарда Семјуелса који је имао добар деби против Цибоне, али са овим Јамајчанином није затворен списак новајлија код црно-белих. Наиме, како тврди нови председник Партизана, Остоја Мијаиловић, ради се на довођењу још једног играча под кошем.

“Интензивно радимо на довођењу играча на позицији четири и његовим доласком ћемо комплетирати играчки кадар за ову сезону”, рекао је Мијаиловић у интервјуу за лист Ало.

Први човек црно-белих није желео да открије да ли је у питању Раде Загорац, који се доводи у везу са Партизаном последњих дана, или неко други.

“Неозбиљно би било да причам о именима. Рећи ћу само да ће то бити једно велико изненађење, а врло брзо ћете знати о коме се ради”, навео је он.

Упитан да ли се плаши да би велики дуг који клуб има према најтрофејнијем тренеру у историји Партизана Душку Вујошевићу, могао да доведе црно-беле на ивицу гашења, Мијаиловић је рекао:

“Он је легенда клуба која је Партизану донела много радости и успеха. Знам да воли овај клуб, као и сви ми, тако да верујем да ћемо успети да пронађемо неко решење. Лично ћу сести да разговарам са њим, али у овом тренутку не знам каква је тачна ситуација са његовим дуговањима”, додао је Мијаиловић.

Вујошевић је недавно у интервјуу за телевизују Н1 рекао да се ради о суми од око 370.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар