Mijailović: Partizan dovodi i četvorku!

Biće to veliko iznenađenje! Prvi čovek crno-belih rekao i da veruje kako će postići dogovor sa Duškom Vujoševićem o isplati duga.

Košarka 31.10.2017 | 15:30
Mijailović: Partizan dovodi i četvorku!
Košarkaški klub Partizan nedavno je angažovao centra Samarda Semjuelsa koji je imao dobar debi protiv Cibone, ali sa ovim Jamajčaninom nije zatvoren spisak novajlija kod crno-belih. Naime, kako tvrdi novi predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, radi se na dovođenju još jednog igrača pod košem.

“Intenzivno radimo na dovođenju igrača na poziciji četiri i njegovim dolaskom ćemo kompletirati igrački kadar za ovu sezonu”, rekao je Mijailović u intervjuu za list Alo.

Prvi čovek crno-belih nije želeo da otkrije da li je u pitanju Rade Zagorac, koji se dovodi u vezu sa Partizanom poslednjih dana, ili neko drugi.

“Neozbiljno bi bilo da pričam o imenima. Reći ću samo da će to biti jedno veliko iznenađenje, a vrlo brzo ćete znati o kome se radi”, naveo je on.

Upitan da li se plaši da bi veliki dug koji klub ima prema najtrofejnijem treneru u istoriji Partizana Dušku Vujoševiću, mogao da dovede crno-bele na ivicu gašenja, Mijailović je rekao:

“On je legenda kluba koja je Partizanu donela mnogo radosti i uspeha. Znam da voli ovaj klub, kao i svi mi, tako da verujem da ćemo uspeti da pronađemo neko rešenje. Lično ću sesti da razgovaram sa njim, ali u ovom trenutku ne znam kakva je tačna situacija sa njegovim dugovanjima”, dodao je Mijailović.

Vujošević je nedavno u intervjuu za televizuju N1 rekao da se radi o sumi od oko 370.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar