Шта се дешава са Фелаинијевим уговором?!

Мурињо је подигао обрве! Тројица фудбалера Манчестера би требало да обнове сарадњу до краја године.

Фудбал 02.11.2017 | 13:45
Шта се дешава са Фелаинијевим уговором?!
Кад је пре четири лета стигао из Евертона било је сумњичавих да ли ће на Олд Трафорду да блиста као у Ливерпулу. Руку на срце, било је партија после којих би обичан навијач рекао „нема шансе да тај вреди 33.000.000 евра“, али Мауран Фелаини је играо мање-више редовно, било да су га тренирали Дејвид Мојес, Луј ван Гал или Жозе Мурињо.

Струка верује високом белгијском везисти, па је тако и актуелни менаџер Манчестер јунајтеда изразио забринутост што 30-годишњи фудбалер није потписао нови уговор са славним енглеским клубом. А најављено је да му је наставак сарадње понуђен.

„Забринут сам што Фелаини није потписао нови уговор. Више ме то брине него статус Лука Шоа. Обојица нису продужила уговоре, али је проблем у томе што Маурану истиче на лет, а Луку не“, јасан је Мурињо који не жели да дође у ситуацију да остане и без играча и без новца за обештећење. „Не можете ни да замислите колико ми је Фелаини важан за игру“.

Иначе, предлоге нових уговора у Јунајтеду добили су Хуан Мата, Андер Ерера и Фил Џоунси очекује се да сва тројица потпишу до краја 2017.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар